Lär dig avancerad fotografering - de tio bästa tipsen för fantastiska fotografier

 Titeln på den här artikeln kan låta förenklad och att om du tar dessa få tips i praktiken tar du fantastiska bilder på nolltid. På ett sätt är detta sant. Men tidsfaktorn och den flit du lägger ner på den är det som avgör framgången för dina ansträngningar. Om du tar dig tid kommer tipsen att göra skillnad i din fotograferingsresa.

Så här är tipsen. Frågan är hur du integrerar dem i ditt fotografi? Den viktigaste faktorn är struktur. Försök inte göra allt på en gång. Lär dig att behärska varje steg och implementera det gradvis i din fotografering. Nyckeln är att behärska det. Gå inte vidare till nästa förrän du är kompetent med föregående.

Här är stegen, titta noga på dem och börja lära dig.

jhkljkll.jpg

1. Titta motivet i ögonen

Det innebär att komma ner till motivets nivå om det behövs och få din kameranivå med motivets ögon. Detta gäller särskilt om du fotograferar ett barn. Hela dynamiken i fotot förändras eftersom detta gör det mer personligt och drar blicken in i fotot.

2. Kom närmare

Ditt mål är att fylla din bild med så mycket av ämnet som möjligt. Använd fötterna innan du zoomar och uteslut alla onödiga röror. Kom inte in för nära eftersom det kommer att resultera i suddiga bilder.

3. Använd en vanlig bakgrund

Detta kommer att lyfta ditt motiv från bakgrunden. Observera vad som finns i bakgrunden när du tittar genom sökaren innan du fokuserar på motivet. Inga skorstenar växer ur huvudet eller buskar växer ur öronen.

För mer information.:-

Fotokurs

Fotokurs nybörjare

Exponering

Lightroom

Fotokurser


Comments

Popular posts from this blog

Lär dig fotografering med kurser online

Gå en professionell kurs i fotografi för att förbättra dina färdigheter

Fördelar och nackdelar med online fotokurser